Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Τ. Κουράκη στην ομάδα του alterthess και φωτογραφίες

Δείτε τις φωτογραφίες και την δήλωση
  






"Πρέπει να ενημερώσουμε τους πολίτες οτι ο επιχορηγούμενος απο το ελληνικό δημόσιο ΟΑΣΘ αποφάσισε να σταματήσει τα νυχτερινά δρομολόγια ένα μέτρο που πλήττει εργαζόμενους , νέους, όλους τους ανθρώπους που μετακινούνται μεταμεσονύκτια με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Μετά απο παρέμβαση που κάναμε ως ΣΥΡΙΖΑ και ως σχήματα που κατεβαίνουν να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στη Θεσσαλονίκη και μετά από συνάντηση με την διεύθυνση του ΟΑΣΘ  πετύχαμε να μας υποσχεθούν ότι θα  γίνει ανάκληση του μέτρου και μάλιστα
θα γίνει επέκταση των νυχτερινών δρομολογιών έτσι ώστε την Παρασκευή θα εξακολουθούν τα δρομολόγια να γίνονται κανονικά. Θέλω επίσης να πω ότι βάλαμε το ζήτημα ότι θα πρεπει ο ΟΑΣΘ να προτείνει στην κυβέρνηση  και στον ΣΑΣΘ να θεσπιστεί το δωρεάν εισιτήριο τις πρώτες ώρες της μέρας που μετακινούνται οι εργαζόμενοι καθως και την δωρεάν μετακίνηση των ανέργων. Αλλα σε καθε περίπτωση αυτό που έδειξε η σημερινή κινητοποίηση είναι αυτή που αποτυπώνεται  στο όνομα της παραταξης της περιφέρειας του Συριζα ότι μπορούμε να τους σταματήσουμε. Αυτο είναι το μήνυμα!"