Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

«Σεκιουριτάδες» από τον ΟΑΣΘ!

Ο ΟΑΣΘ προσλαμβάνει προσωπικό από εταιρεία Security που "θα κινείται συνεχώς με πεζές ή εποχούμενες περιπολίες στους σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων, κατά μήκος όλων των λεωφορειακών γραμμών και εντός των λεωφορείων, επεμβαίνοντας στις περιπτώσεις έκνομων περιστατικών, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει έντονη επιβατική κίνηση κατά τις ώρες αιχμής, αλλά και σε περιπτώσεις που ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν. Επιπρόσθετα θα βοηθούν τους ελεγκτές κομίστρου για την ομαλή διενέργεια των ελέγχων." όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του. Δεν αρκούσαν στους πολίτες της Θεσσαλονίκης οι βίαιες και απαράδεκτες συμπεριφορές των ελεγκτών τώρα θα πρέπει να ανέχονται και την πρόσθετη "φύλαξη"
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:  Έναρξη παροχής πρόσθετων υπηρεσιών φύλαξης σε Σταθμούς Μετεπιβίβασης,....
Έναρξη παροχής πρόσθετων υπηρεσιών φύλαξης σε  Σταθμούς Μετεπιβίβασης,....Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας, από 10-10-2010, νέας Υπηρεσίας παροχής πρόσθετων υπηρεσιών Φύλαξης σε Αμαξοστάσια, Σταθμούς Μετεπιβίβασης, Αφετηρίες, Στάσεις, Κτιριακές και άλλες Εγκαταστάσεις και στα Λεωφορεία, προσφορά προς το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους, για την προστασία αυτών και την εμπέδωση του βέλτιστου δυνατού αισθήματος ασφάλειας.
Η ως άνω υπηρεσία θα παρέχεται κατά τις ώρες λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών, όλες τις ημέρες της εβδομάδος, με ένστολο προσωπικό εταιρείας Security, το οποίο θα φέρει τα διακριτικά εμβλήματα της εταιρείας, με επιπλέον ειδική σήμανση με το λογότυπο του Ο.Α.Σ.Θ.
Το προσωπικό Security, εξοπλισμένο με συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, θα κινείται συνεχώς με πεζές ή εποχούμενες περιπολίες στους σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων, κατά μήκος όλων των λεωφορειακών γραμμών και εντός των λεωφορείων, επεμβαίνοντας στις περιπτώσεις έκνομων περιστατικών, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει έντονη επιβατική κίνηση κατά τις ώρες αιχμής, αλλά και σε περιπτώσεις που ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν. Επιπρόσθετα θα βοηθούν τους ελεγκτές κομίστρου για την ομαλή διενέργεια των ελέγχων.
Σε ειδικές περιπτώσεις θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της διέλευσης των λεωφορείων σε περιπτώσεις αναγκαστικών εκτροπών ή εγκλωβισμών λόγω παράνομα σταθμευμένων οχημάτων και θα συνδράμουν τους οδηγούς των λεωφορείων σε περιπτώσεις ακινητοποίησης λόγω τροχαίων ατυχημάτων, βλαβών ή εκτάκτων συμβάντων.
Δια της νέας υπηρεσίας φύλαξης, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες υπηρεσίες εποπτείας και ελέγχου και το σύστημα της τηλεματικής που έχει εγκατασταθεί σε όλα τα λεωφορεία του Οργανισμού, η χρήση των ΜΜΜ καθίσταται ακόμη περισσότερο ασφαλής και φιλική προς τους πολίτες.