Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Εφημερίδες!!!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Πολυεκατομμυριούχοι γιατροί στη Βόρεια Ελλάδα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ψάχνουν 2 ακόμα βόμβες στα κούριερ".
 
    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ακόμη δύο φακέλους, πιθανόν παγιδευμένους, που απευθύνονται σε πρεσβείες και δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους, ερευνά η αστυνομία. Κοινό πυροτεχνικό υλικό (μπαρούτι) σε ελάχιστη ποσότητα είχαν οι παγιδευμένοι φάκελοι".
Η ΑΥΓΗ: "Μόνο σε... φωτογραφία χρήματα για την Υγεία".
 
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "μία ιδέα των περικοπών που ετοιμάζει η κυβέρνηση στις κοινωνικές δαπάνες για μετά τις εκλογές περικοπές για τις οποίες ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ημέρες ζητεί λευκή επιταγή, παρείχε χθες ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου".
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σχέδιο για διπλές κάλπες".

 
    Η εφημερίδα γράφει ότι "στο συρτάρι έχει ήδη έτοιμη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα του επιτρέψει να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 12 Δεκέμβρη, εφόσον τελικώς αποφασίσει να στήσει διπλές κάλπες".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πολιτική θύελλα για τον εκβιασμό της κυβέρνησης σε βάρος του «Kontra Channel".
 
    Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε ανεμοστρόβιλο ακαριαίων αντιδράσεων από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης περιδινίζεται η κυβέρνηση, που χρεώνεται το τρομοκρατικό σοκ για τον δημοσιογραφικό, πολιτικό και νομικό κόσμο - πρώτιστα για την κοινή γνώμη - να φιμωθεί το «KONTRA-CHANNEL» προεκλογικά".
 
ΤΟ ΒΗΜΑ: "Η λίστα των γιατρών που λήστευαν το ΙΚΑ".
 
    Η εφημερίδα γράφει ότι "τα ονόματα 200 γιατρών και άλλων τόσων φαρμακοποιών, οι οποίοι μέσω των υπερσυνταγογραφήσεων ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος του ΙΚΑ, διαθέτει η διοίκηση του Ιδρύματος και αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα». Την πρώτη θέση στον κατάλογο, με την ονομασία «The Champions», κατέχουν οι παθολόγοι".
  
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πλώρη για οικουμενική".
 
    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "τα... ρέστα της παίζει η κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των επιταγών της τρόικας και των εκλογών. Τα νούμερα, όσο και αν προσπαθούν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, δεν «βγαίνουν»! Το «φάντασμα» των πρόωρων εκλογών και το ενδεχόμενο σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης πλανάται στην ελληνική πολιτική σκηνή".
 
ΕΘΝΟΣ: "Επιστολές τρόμου και από την Εφορία".
 
    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα «ραβασάκια» της περαίωσης δεν φθάνουν μόνον σε όσους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία. Παραλήπτες είναι και χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν κλείσει την επιχείρησή τους ή δεν ασκούν ελευθέριο επάγγελμα εδώ και πολλά χρόνια!".
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι αντίχριστοι απειλούν τη ζωή του Πειραιώς Σεραφείμ".
 
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "είναι ο μόνος που χαρακτήρισε την «Κάρτα του Πολίτη» ευθαρσώς ως όργανο του Αντιχρίστου 666. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ για λόγους αρχής αρνήθηκε ν΄αποκαλύψει το περιεχόμενο των απειλών. Είναι χαρούμενος διότι ο πόλεμος που του γίνεται, δείχνει ότι είναι υπολογίσιμος ο λόγος του από τους εχθρούς της Εκκλησίας".
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Κήρυξε τον πόλεμο στους παπανδρεϊκούς ο Βενιζέλος".
 
    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "έσπασε τη σιωπή του και προειδοποίησε τον Πάγκαλο και τους άλλους υπουργούς ότι αυτός και μόνο καθορίζει την πολιτική στον τομέα της άμυνας και του στρατεύματος και ουδείς άλλος".
  
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Βενιζέλος «πυροβολεί» Πάγκαλο".
 
    Η εφημερίδα γράφει ότι "στον... τάκο έβγαλε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και έβαλε εναντίον του με αφορμή τη δήλωση ότι τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού".
  
ΕΣΤΙΑ: "Χαριστική βολή στην οικονομία".
 
    Η εφημερίδα τονίζει ότι "δεν υπάρχει τομέας της ελληνικής οικονομίας τον οποίο να μην έχη επηρεάσει αρνητικά η κρατική παρέμβασις. Ισως το πλέον απτό και κραυγαλέο παράδειγμα είναι η οικοδομική δραστηριότης που εθεωρείτο κάποτε ατμομηχανή της οικονομίας, με τεράστιο ποσοστό συμμετοχής στο ετήσιο ΑΕΠ".
 
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κενό γράμμα η διευκόλυνση στην ίδρυση επιχειρήσεων".
 
    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "την ώρα που η ελληνική οικονομία βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ύφεση και όλοι συμφωνούν, με πρώτο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ότι είναι αδήριτη ανάγκη να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα, ο νόμος για την απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης επιχειρήσεων, το περίφημο one stop shop, που ευαγγελίστηκαν όλοι οι υπουργοί Ανάπτυξης την τελευταία πενταετία, παραμένει γράμμα κενό περιεχομένου".
  
Ο ΛΟΓΟΣ: "Ανοίγουν λογαριασμούς γιατρών".
 
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "στο άνοιγμα περίπου 2500 τραπεζικών λογαριασμών γιατρών του δημοσίου σε όλη τη χώρα προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι καταθέσεις που υπάρχουν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλωθεί".
  
ΤΑ ΝΕΑ: "Γιατροί χωρίς σύνορα στην... φοροδιαφυγή".
 
    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα σημειώνει ότι "2.250 γιατροί έχουν λογαριασμούς από ένα έως και δέκα εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για γιατρούς του ΙΚΑ, ιδιώτες αλλά και νοσοκομειακούς".
 
Η ΝΙΚΗ: "Μπορούν να σωθούν οι συντάξεις".
 
    Η εφημερίδα γράφει ότι "τουλάχιστον κατά 2 δισ. ευρώ θα μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ποσό που ισοδυναμεί με τα χρήματα από τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας".
 
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Θεωρία του εκλογικού χάους".
 
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "στο επιτελείο του πρωθυπουργού επικρατεί «δημιουργικό χάος» που δεν επιτρέπει μια σαφή αποτύπωση του τι σημαίνει εκλογική νίκη και τι ήττα".
 
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν αλλάζουν αλλάξτε εσείς, τώρα «Λαϊκή Συσπείρωση» για δυνατό ΚΚΕ".
 
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "χιλιάδες και χιλιάδες λαού και νεολαίας έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας και προοπτικής στη μαχητική - δυναμική προεκλογική συγκέντρωση χτες βράδυ στο Πεδίον του Αρεως, στην Αθήνα. Μίλησαν η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Θανάσης Παφίλης και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Νίκος Σοφιανός".
 
City Press: "Πόλωση στην κορυφή, άγχος στη βάση".
 
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γ. Παπανδρέου: Λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν, το ερώτημα είναι πού πήγαιναν. Α. Σαμαράς: Απόλυτη παράνοια η απειλή του πρωθυπουργού για εκλογές. Επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης προβλέπουν επτά στους δέκα Ελληνες".
 
Metro: "Σε επιφυλακή όλη η Ευρώπη".
 
    Η εφημερίδα τονίζει ότι "σύσκεψη εμπειρογνωμόνων αύριο στις Βρυξέλλες με αφορμή τα χτυπήματα από Υεμένη και Ελλάδα. Εκτακτα μέτρα ασφαλείας ζητά η Μέρκελ".