Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Έμπορος ελπίδων και θέσεων εργασίας ο Ψωμιάδης

Επιστολή με την υπογραφή του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη που υπόσχεται ...δουλειές για όλους, δημοσιεύει σήμερα ο υπ. Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Όπως σχολιάζει ο κ. Τρεμόπουλος,
«Ο κ. Ψωμιάδης προσπαθεί ακόμη και τούτη τη στιγμή της κρίσης, του βουλιάγματος της αγοράς και της ανεργίας να εκμεταλλευτεί την αγωνία των ανθρώπων για το μέλλον τους.
Μετά τη παταγώδη αποτυχία του στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, ο κ. Ψωμιάδης επιλέγει να ασχοληθεί περισσότερο με την προσφιλή του ενασχόληση, αυτή του μεσίτη θέσεων εργασίας και ελπίδων για τους άνεργους.
Θα έχει όλο το χρόνο να το κάνει διότι οι χρυσές μέρες στην καρέκλα της διοίκησης τελειώνουν στις 7 Νοεμβρίου».

Ολόκληρη η επιστολή του ΠΠ είναι η εξής:

Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Η χώρα μας περνά κι όλοι εμείς οι πολίτες βιώνουμε την πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών. Ο τομέας της εργασίας είναι ο πρώτος που πλήττεται από τα νέα οικονομικά μέτρα.
Παρά τις δυσκολίες, κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, όπως είναι και η εξεύρεση εργασίας. Κάποιους καταφέραμε να βοηθήσουμε, κάποιους άλλους δυστυχώς όχι.
θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να προσφέρουμε τη βοήθεια που θέλουμε, για κάτι όπως η εργασία που δικαιούται κάθε πολίτης και είναι υποχρέωση του κράτους να την παρέχει.