Γονείς και μαθητές του 1ου Λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού και 1ου ΕΠΑΛ Κορδελιού πραγματοποίησαν χθες το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας
Με ένα πανό κρεμασμένο στο μπαλκόνι του δημαρχείου Ελευθερίου - Κορδελιού και το σύνθημα «Γκρεμίστε το δημαρχείο για να χτιστεί σχολείο», γονείς και μαθητές του 1ου Λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού και 1ου ΕΠΑΛ Κορδελιού πραγματοποίησαν χτες το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας για τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οπως κατήγγειλαν, είναι η τέταρτη χρονιά που οι περίπου 300 μαθητές των δύο σχολείων συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο και αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα μέσα σε ακατάλληλες αίθουσες.
Γονείς και μαθητές πραγματοποίησαν χτες το πρωί πορεία διαμαρτυρίας προς το δημαρχείο Κορδελιού κλείνοντας για λίγη ώρα την οδό Α. Παπανδρέου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
Το Λύκειο Πεύκων
Ετοιμο να λειτουργήσει από σήμερα είναι το Λύκειο Πεύκων, τμήμα της οροφής του οποίου είχε καταστραφεί από τις βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα να πέσει μια γυψοσανίδα το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας. Ο δήμαρχος, Στέλιος Συμεωνίδης, είχε επισημάνει πως σε πέντε μέρες θα αποκατασταθεί η βλάβη, όμως τα συνεργεία δούλεψαν εντατικά και το σχολείο μπορεί πλέον να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους μαθητές.
agelioforos.gr