Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση σε βάρος μελών της ΚΝΕ καταγγέλλει το ΚΚΕ

«Επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, που καλούσαν τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του κόμματος, την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, στο Πεδίον του Άρεως, με ομιλητές την Αλέκα Παπαρήγα, τον Θανάση Παφίλη και τον Νίκο Σοφιανό», καταγγέλλει η ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.




 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την επίθεση έκαναν περίπου 15 «οπαδοί της ΑΕΚ», οι οποίοι κτύπησαν και τραυμάτισαν το μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ Σωτήρη Παρίση. «Τέτοιες επιθέσεις είναι στην ίδια κατεύθυνση με την διακηρυγμένη επιδίωξη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του κεφαλαίου για τον περιορισμό της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ για το χτύπημα του λαϊκού κινήματος».
Τέλος, το κόμμα καλεί τους εργαζόμενους της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕΚ «να καταγγείλουν τις φασιστικές πρακτικές και να πάρουν θέση ενάντια στους "ιδιωτικούς στρατούς" που συγκροτούνται από τους μεγαλοκαπιταλιστές ιδιοκτήτες των ΠΑΕ», ενώ σημειώνει ότι «αυτές οι "συμμορίες" έχουν αποκαλυφθεί πλέον στα μάτια του φίλαθλου κόσμου».
από tvxs.gr