Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σκοπιμότητες βλέπουν ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την αναθεώρηση

Δικαιολογία για τα νέα βαρύτατα αντιλαϊκά μέτρα που θα επακολουθήσουν χαρακτήρισε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009. «Εν πολλοίς, αυθαίρετη, χρονικά επιλεγμένη και πολιτικά σκόπιμη», χαρακτήρισε την αναθεώρηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Τα νέα μέτρα θα πλήξουν τους εργαζόμενους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι ιδιαίτερα για τον ιδιωτικό τομέα δεν χρειάζονται νέα μέτρα γιατί "ούτως ή άλλως οι επιχειρηματίες κάνουν ό,τι θέλουν".
Αναφερόμενη στα αποτελέσματα της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι "η επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές σημαίνει αποδοχή του ΔΝΤ".
ΣΥΡΙΖΑ
Η αναθεώρηση του ελλείμματος έχει μοναδικό σκοπό να στηρίξει ένα δεύτερο γύρο "επιδρομής" σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, δήλωσε ο Παν. Λαφαζάνης.
"Ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, αδίδακτοι από τα μηνύματα των εκλογών, κλιμακώνουν, μαζί με την τρόικα, οικονομικές επιλογές ενός ατελείωτου φαύλου κύκλου που οδηγεί τη χώρα, την οικονομία και τον ελληνικό λαό στο πλήρες αδιέξοδο και την καταστροφή", πρόσθεσε.
από enet.gr