Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά τις καταγγελίες της Οικολογίας Αλληλεγγύης για απάτη του νομάρχη Θεσσαλονίκης (http://alterthess.blogspot.com/2010/09/blog-post_9626.html ), ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντά ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του ανθυποψήφιου του περιφερειάρχη Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Σε ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρει:
«Είναι προφανές ότι ο ‘‘εισαγγελέας’’ κ. Τρεμόπουλος, από την ασφαλή και προσοδοφόρα θέση του ευρωβουλευτή, έχει αναλάβει τις επιθέσεις λάσπης εναντίον του συνδυασμού μας. Το αντίτιμο δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι οι αυθαίρετες κατασκευές του και η προεκλογική δικομανία που προωθεί και αυτή τη φορά ως πολιτική πρόταση των Οικολόγων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα καταρρεύσουν σύντομα όπως και οι προηγούμενες. Ο κ. Τρεμόπουλος αρνείται να παραιτηθεί από τις Βρυξέλλες και να κατεβεί στο στίβο της πραγματικής πολιτικής, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία.
Όμως, το έργο το έχουμε ξαναδεί και το 2002 και το 2006. Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν τους παρακολουθεί ο κόσμος. Αλλά υπάρχουν και ανθρώπινα όρια. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες έδωσαν αποστομωτικές απαντήσεις. Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουμε μήνυση και αγωγή κατά του κ. Τρεμόπουλου και κατά παντός υπευθύνου για τη συγχρονισμένη και επαναλαμβανόμενη συκοφαντική επίθεση που δεχόμαστε και σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο». 
πηγή tvxs.gr