Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ: Να ξανανοίξει ο φάκελος Κούνεβα

Απαντήσεις στα ερωτήματα αναμένει η μητέρα της ΚούνεβαΤο άνοιγμα εκ νέου της δικογραφίας για την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, ζητούν, με επερώτηση τους στη Βουλή, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης και Ηρώ Διώτη.
Απαντήσεις στα ερωτήματα αναμένει η μητέρα της Κούνεβα Μέχρι τώρα, όπως υποστηρίζουν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η δικογραφία για την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα έχει τεθεί παρά τα αλλεπάλληλα διαβήματα των συνηγόρων της συνδικαλίστριας δύο φορές στο αρχείο λόγω της αδυναμίας να εντοπιστούν οι ένοχοι.
Επίσης, έχουν επανειλημμένως ζητήσει να ενημερωθούν για την έρευνα που διατάχθηκε με αφορμή την επίθεση και αφορά στις συνθήκες εργασίας στις ιδιωτικές εταιρείες καθαρισμού και για την εξέλιξη των ερευνών.
Οι δύο βουλευτές ζητούν, για τους παραπάνω λόγους, να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση με αξιοποίηση των στοιχείων όλων των ερευνών, να υπάρξει ενοποίηση των δικογραφιών των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη και να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα ώστε να δοθεί μια απάντηση σε αυτή την υπόθεση που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία.
enet.gr