Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

"Στα βήματα του Νίκου Λεγάκη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ"

Η Συνέλευση του συνδυασμού "Συμμαχία στον Πειραιά - Λιμάνι αλληλεγγύης, οικολογίας και ανατροπής" αποφάσισε να συνεχίσει στα βήματα του πρόσφατα εκλιπόντος επικεφαλής  του ψηφοδελτίου, Νίκου Λεγάκη και το ψηφοδέλτιο να παραμείνει όπως είχε συγκροτηθεί. Σε ανακοίνωσή της ορίζει ότι σε περίπτωση που θα αναδειχθεί πρώτος ο συνδυασμός τη θέση του δημάρχου θα αναλάβει ο πρώτος σε ψήφους από το ψηφοδέλτιο.
Η ανακοίνωση του συνδυασμού είναι η παρακάτω:

Η  Συνέλευση του Συνδυασμού  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά»
                                                         αποφάσισε:
                       «Στα βήματα του Νίκου  Λεγάκη  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Το ψηφοδέλτιό μας είναι και παραμένει αυτό που συγκροτήσαμε όλοι μαζί, όπως ακριβώς ανακηρύχτηκε νόμιμα και επίσημα από το Πρωτοδικείο Πειραιά:                                              
                                             «  ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά»
                           ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
                                                       ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ                                                                                                    
                                                ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να πληροφορήσουμε έγκυρα και έντιμα τους δημότες της πόλης μας ότι με βάση το νόμο δε θα υπάρξει κενό εκπροσώπησης στο ψηφοδέλτιο. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα εκλέξουν τους  Συμβούλους της ‘’Συμμαχίας’’, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στα νέα Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων (πρώην Διαμερισματικά Συμβούλια).
Στην περίπτωση  που η  ΣΥΜΜΑΧΙΑ αναδειχτεί  πρώτη δύναμη, ο νέος Δήμαρχος Πειραιά θα είναι ο υποψήφιος ή η υποψήφια του συνδυασμού μας,  που εσείς , με τη δική σας ψήφο, θα αναδείξετε πρώτο ή πρώτη.
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά» καρποφόρησε και παραμένει δυνατή και μετά την απώλεια του Νίκου Λεγάκη,  χάρη στην ώριμη συνεργασία τριών αυτόνομων αυτοδιοικητικών κινήσεων, με πολύχρονη συλλογική δράση, εμπειρία και γνώση. Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Πειραιά» (ΑΚΙΚΑΠ), το «Λιμάνι της Αγωνίας» και οι «Πολίτες  για την Αναγέννηση του Πειραιά»  διακηρύσσουμε και τώρα τη σταθερή απόφασή μας για ενότητα και  κοινή δράση.
Καλούμε τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες :
-Να πούνε ‘’ΟΧΙ’’ στην απογοήτευση και την αποχή που διευκολύνει τις πολιτικές δυνάμεις που έφεραν την πόλη σε αυτή την κατάντια
-Να εμπιστευτούν και να στηρίξουν με την ψήφο τους  το μόνο ενωτικό, δημοκρατικόριζοσπαστικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν και ενεργοί και ανεξάρτητοι πολίτες και  συλλογικότητες,  που αγωνίζονται για τα προβλήματα της πόλης μας και των γειτονιών της.